Webbyrå Västerås

Söker du en pålitlig webbyrå i Västerås som kan ta ditt företag till nästa nivå med skräddarsydd SEO? Låt mig presentera Seo Västerås – din partner för digital framgång!

Professionell SEO Expertis

På Seo Västerås förstår vi vikten av att synas online. Vårt team av SEO-experter använder de senaste teknikerna och strategierna för att säkerställa att din webbplats inte bara hittas, utan också rankas högt på sökmotorer.

Anpassade Lösningar

Varje företag är unikt, och därför erbjuder vi anpassade lösningar som passar just dina behov. Vi analyserar din bransch, dina konkurrenter och din målgrupp för att skapa en SEO-plan som ger resultat.

Ökad Trafik och Försäljning

Med vår hjälp kommer din webbplats att locka mer relevant trafik, vilket leder till ökad försäljning och tillväxt för ditt företag. Vi fokuserar på konverteringsoptimering för att se till att besökarna inte bara kommer till din sida – de blir kunder.

Långsiktig Framgång

SEO är en långsiktig investering, och vi på Seo Västerås är engagerade i att bygga en hållbar närvaro online för ditt företag. Vi håller oss uppdaterade med de senaste trenderna och algoritmändringarna för att säkerställa att din framgång är bestående.

Välj Seo Västerås för en webbyrå som går utöver det vanliga för att leverera resultat. Kontakta oss idag för att börja din resa mot digital dominans!

Om du vill öka din online-närvaro och öka din synlighet på Google, är SEO Västerås den perfekta webbyrån för dig. Dessa professionella experter har specialiserat sig på att skapa snygga, billiga och effektiva hemsidor som syns på Google. De har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa ditt företag att nå sina mål på nätet på ett professionellt och effektivt sätt. Lita på SEO Västerås för att hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå online.

Att anlita en webbyrå kan vara ett smart val för företag som vill öka sin online-närvaro och öka sin synlighet på nätet. En professionell webbyrå har kunskapen och erfarenheten att hjälpa företag att nå sina mål på nätet, oavsett om det handlar om att öka försäljningen, öka trafiken till hemsidan eller förbättra kundupplevelsen. Här är några av de främsta skälen till varför du bör överväga att anlita en webbyrå:

En webbyrå har specialistkompetens: En webbyrå har personal med specialistkompetens inom olika områden, såsom webbdesign, sökmotoroptimering (SEO), innehållsmarknadsföring och sociala medier. Detta innebär att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hjälpa företaget att nå sina mål på nätet på ett professionellt och effektivt sätt.
En webbyrå kan hjälpa till att skapa en professionell hemsida: En välgjord hemsida är A och O för att nå ut till fler kunder och öka försäljningen. En webbyrå kan hjälpa till att skapa en professionell hemsida som inte bara ser bra ut, utan även är lättnavigerad och lätt att använda. Detta är viktigt eftersom en hemsida som inte uppfyller dessa krav kan skrämma bort besökare och påverka företagets rykte negativt. En professionell hemsida kan också bidra till att öka företagets trovärdighet och professionalism.

En webbyrå kan hjälpa till med sökmotoroptimering (SEO): Att synas högt upp på sökmotorer som Google är viktigt för att öka trafiken till hemsidan och öka försäljningen. En webbyrå kan hjälpa till med sökmotoroptimering (SEO) genom att använda olika tekniker för att förbättra hemsidans sökmotorrankning. Detta kan innebära att de optimerar innehållet på hemsidan, länkar till andra relevanta hemsidor och använder relevanta nyckelord. Sökmotoroptimering är en komplext och ständigt föränderlig process.

En webbyrå kan hjälpa till med marknadsföring på sociala medier: Sociala medier är en viktig kanal för att nå ut till fler kunder och öka försäljningen. En webbyrå kan hjälpa företag att skapa en strategi för marknadsföring på sociala medier, inklusive val av plattformar, målgruppsanalys och planering av innehåll. De kan också hjälpa till med att hantera och optimera företagets sociala mediekonton, så att företaget kan nå ut till fler potentiella kunder och öka sin online-närvaro.

En webbyrå kan hjälpa till med innehållsmarknadsföring: Att skapa och publicera kvalitativt innehåll är viktigt för att öka trafiken till hemsidan och öka företagets synlighet på nätet. En webbyrå kan hjälpa företag att utveckla en strategi för innehållsmarknadsföring, inklusive målgruppsanalys, innehållsplanering och publicering. De kan också hjälpa företag att mäta resultatet av sina innehållsmarknadsföringinsatser och förbättra dem över tid.
En webbyrå kan hjälpa företag att förbättra kundupplevelsen: En bra kundupplevelse är viktig för att behålla existerande kunder och vinna nya.

En webbyrå kan hjälpa företag att utveckla en strategi för att förbättra kundupplevelsen, inklusive genom att optimera hemsidan för mobilenheter och använda verktyg för att hantera kundfrågor och kommentarer på sociala medier. De kan också hjälpa företag att mäta resultatet av deras kundupplevelsestrategier och förbättra dem över tid.
En webbyrå kan hjälpa företag att spara tid och pengar: Att hantera en hemsida och marknadsföring på nätet kan vara tidskrävande och kräva en hel del kunskap och erfarenhet. Att anlita en webbyrå kan hjälpa företag att spara tid och pengar.

 

Jag har jobbat med hemsidor, stora som små, i snart 12 år och ofta får jag frågan: Vad kostar en hemsida? Jag blir alltid lika tagen på sängen och brukar svara: – Det beror på!

– Ehh, jaha.. tack då… brukar svaret bli och vi båda skiljs åt lika förvirrade som tidigare.

Det beror ju faktiskt på, så är det. Men det är det absolut sämsta svar man kan ge den som frågar, för inte blev man något klokare på det?

Därför har jag nu bestämt mig för att råda bot på denna förvirring. Jag har bestämt mig för att det ska vara LÄTT att få en professionell hemsida. Jag har bestämt mig för att det ska vara ENKELT att se exakt vad en hemsida kostar.

“Jag vill erbjuda ALLA företag i Västerås en professionell hemsida till ett RIMLIGT pris.” Ja vad kostar då en hemsida? Och varför “beror det på”?

Domännamn

När du surfar till någons hemsida anger du en adress (tex: www.telgewebbyra.se) det är denna adress som kallas domännamn. Priser på domännamn har sjunkit de senaste åren och är ingen stor kostnad. Priserna kan variera mellan de olika ombuden (alltså de som säljer domännamnen), men ligger oftast på ungefär samma priser.

Det billigaste och bästa ombudet jag kan rekommendera är Loopia där kostar en .se-domän (alltså: www.dittforetag.se) 149 kr per år, och en .com-domän (alltså: www.dittforetag.com) 149 kr per år.

Hosting

Hosting kanske är ett främmande ord? Men det betyder egentligen bara att du måste ha din hemsida liggandes på en dator som alltid är uppkopplad mot internet. En webbserver helt enkelt.

Det vanliga är att man hyr en plats på ett webbhotell och betalar årsvis. Det finns ett ENORMT utbud av webbhotell (både svenska och utländska) och priserna varierar vanligtvis från 10 kr upp till 150-200 kr per månad.

Vilket man skall använda beror helt på vilka krav man har på sin sida. För en enklare hemsida för mer informativt syfte brukar det gå alldeles utmärkt att ligga på de billigare alternativen. Har man en mer avancerad hemsida, kanske en webbshop, så har man också helt andra krav på sitt webbhotell och bör då räkna med något av de dyrare alternativen.

Hemsidan

Här kan du lägga precis hur mycket pengar du vill, endast dina drömmar sätter gränser. Men för att vara realistisk, och för att ha något att utgå ifrån har jag tagit fram ett paket som passar de allra flesta. En hemsida där Ni kan presentera företaget, personal, produkter, osv.

I priset ingår: Design av hemsidan, en startsida och upp till 10 undersidor samt ett kontakt-formulär (en sida där besökarna kan skicka mail till er direkt via hemsidan).

Förvaltning

Det stora felet många gör med sina hemsidor är att de lägger ut dem och sen får de ligga där och samla damm. En ouppdaterad hemsida är en “dålig hemsida”. Då kan man lika gärna vara utan den. Men för den sakens skull behöver man inte känna att man måste uppdatera den jämt och ständigt. Beroende på vad man väljer att publicera för information på sin hemsida så kräver det olika mycket uppdateringar.

Det viktiga är att det som finns på sidan är det som gäller. Driver man t.ex. en restaurang och väljer att publicera sin meny på hemsidan så är det ju bra om man uppdaterar hemsidan varje gång det görs en ändring i menyn.

Har man baskunskaper om WordPress eller HTML och Internet kan man enkelt uppdatera sin hemsida själv. Men för de som inte kan, eller kanske inte har tid hjälper jag gärna till. För “förvaltning” av en hemsida (alltså skötsel av uppdateringar) debiterar vi per påbörjad halvtimma till ett timpris av 295 kr + moms.

Priset för att “ta hand om din sida” beror alltså på hur ofta du vill uppdatera den samt hur mycket texter eller ändringar som ska göras. Men enklare uppdateringar (tex av en meny som i exemplet ovan) tar oftast inte mer än 15-20 minuter. Så det är inga stora pengar vi talar om.

Baspaketet

Baspaketet riktar sig till de flesta företag som vill synas på nätet till en billig peng. Ett perfekt format att använda för att beskriva sin verksamhet, presentera sina produkter och sin personal. Öppettider och annan information som era kunder är intresserade av.

I baspaketet ingår följande:

Design av startsidan samt upp till 10 undersidor (fler sidor går naturligtvis att lägga till om så önskas).
Ett kontaktformulär där besökarna direkt via er hemsida kan kontakta er.
Vi bjuder på betalningen av domännamnet första året.

För baspaketet betalar du 5000:- + moms

Jag arbetar nära med alla våra kunder för att skapa en anpassad webbplats  som är förenlig och utökar företagets varumärke och företagsidentitet. Jag förstår att det inte bara design som gör en effektiv hemsida.

Jag har möjlighet att utforma webbplatser av alla storlekar och har ett utbud av webb-produkter för små hemsidor till de största i Västerås och Sverige. Jag drivs av att skapa bra webbsidor för att hjälpa företag att uppnå sina mål.

Jag tror på en sammansvetsad relation mellan kund och webbyrå. När du växer, växer vi. Låter det intressant? Låt oss komma igång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *